Step by step – manichiură french cu Gel lac Cupio To go!

Clasică şi neutră, o manichiură french se potriveşte cu orice. Trendurile se schimbă, însă, de-a lungul anilor, indiferent de tendinţe, sunt destul de multe femei care intră într-un salon de înfrumuseţare şi îşi doresc un french elegant. Se pare că rămânem fidele french-ului, iar acum ne putem bucura de această manichiură mult mai mult timp.

Miruna Isac, Trainer Cupio®, îţi recomandă o manichiură french, cu Gel lac Cupio To go, care rezistă până la patru săptămâni.

manichiura french1. La întreţinere, se îndepărtează vechea ojă, se curăţă atent cuticula, se dă forma unghiilor, se curăţă bine praful. Pentru un plus de aderenţă, se aplică un strat de Nail bonder.

2. Se aplică un strat de Base gel-lac.

manichiura french3. Se aplică un strat de ojă color Desert rose, pentru prelungirea patului unghial. Mai întâi, se aplică un strat subţire, de alunecare pe toată lama unghiei, iar apoi se plusează cu o cantitate mai mare în zona de mijloc a unghiei. Pentru a nu îngroşa unghia la vârf, se şterge cu o pensulă curată sau cu pensula ojei (de pe care am şters bine oja, de gâtul sticluţei) surplusul de ojă color.

4. Se modelează linia de zâmbet , fie cu ojă color Polar snow, fie cu French gel Supreme White (varianta pe care eu am preferat-o).

manichiura french5. Se sigilează cu un strat de Top coat. La punctul de stres şi în zona liniei de zâmbet se aplică o “bulă” mică de Top coat în plus, având grijă să nu curgă în cuticule (în cazul în care se aplică o bulă prea mare). După polimerizare, se degresează unghiile cu cleaner, se defineşte uşor conturul vârfului unghiei cu o pilă cu granulaţie fină, se aplică ulei de cuticule… şi te bucuri de o SUPER MANICHIURA FRENCH timp de minim două săptămâni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *