Manichiura vesela: accesorii de primavara pentru unghii

Pentru primavara, iti recomandam o manichiura vesela si inedita, care nu trebuie sa fie neaparat si complicata. Iti explicam in detaliu cum s-o realizezi in filmuletul de mai jos.

Produsele folosite sunt:

Lichid pentru prevenirea exfolierii si craparii unghiilor (http://bit.ly/1blQksQ). Are o formula îmbogatita cu cheratină pentru hidratarea unghiilor sensibile. Poate fi folosit ca baza pentru oja de unghii. Cum funcționează: Hidrateaza și intareste unghiile fragile. Folosit în mod constant, previne exfolierea unghiilor.

AvonLacul de unghii Pro Nail+, nuantele Lemon Sugar si Naked Truth (http://bit.ly/1emcPIp). Lacul de unghii Pro Nail+ ofera rezistenta si stralucire culorilor de pe unghiile tale. Contine pensula cu design special pentru o aplicare extrem de precisa.Efect: Culoarea rezista pana la 12 zile*. Contine Complexul DURA-PLUS pentru protectia, stralucirea si intarirea unghiilor cu pana la 80%.

Set Accesorii decorative pentru unghii si Aplicator pentru accesoriile decorative (http://bit.ly/1iKKOiQ)

Lac pentru intarirea unghiilor (http://bit.ly/1kytrVD). Lac pentru intarirea unghiilor cu proteine de grau si calciu. Formula gel intareşte şi ingrijeşte unghiile, oferind un luciu natural. Mod de folosire: Poate fi folosit inainte de a aplica lacul colorat, ca baza de unghii, sau purtat deasupra acestuia, ca intaritor.

Acum ca ai toate informatiile pentru a crea o manichiura vesela, te asteptam sa impartasesti cu noi rezultatelele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *