Manichiura frantuzeasca in doar 15 minute

manichiura-frantuzeascaApelezi mereu la o specialista pentru ca ti se pare complicat sa-ti realizezi singura o manichiura frantuzeasca? Iata cateva sfaturi ca sa-ti iti iasa perfect, in doar un sfert de ora.

1. Scurteaza si curata unghiile (4 minute)

Pregateste un bol cu apa calda si adauga doua linguri de ulei de masline si putin sapun lichid. Tine-ti mainile un minut in acest amestec, apoi, cu o periuta speciala, curata-le bine. Scurteaza-le si da-le forma dorita cu o pila moale, dar nu uita sa lucrezi numai intr-un singur sens, pentru a evita exfolierea.

2. Hidrateaza (2 minute)

Tamponeaza mainile cu un prosop si aplica imediat o crema de maini si unghii intens hidratanta, care sa se absoarba imediat in piele. Maseaza in special baza unghiei.

3. Ingrijeste cuticulele (2 minute)

Renunta sa iti mai tai cuticulele, caci risti sa se infecteze. Dupa ce s-au inmuiat, impinge-le usor si uniform la baza unghiei, cu un bestisor special. Curata apoi suprafata unghiei cu un prosop umed.

TinaR - VIP4. “Deseneaza varful” (3 minute)

Cele mai multe truse de manichiura frantuzeasca contin un set de 10 sau 20 de benzi adezive care te vor ajuta sa trasezi mai usor conturul varfului. Dezlipeste o bucatica, aplic-o exact sub varful unghiei si traseaza o linie subtire deasupra acesteia, pe varf. Asteapta a se usuce, apoi dezlipeste banda. Fa la fel cu fiecare unghie in parte.

5. Aplica baza (2 minute)

Dupa ce s-a uscat oja alba e momentul sa aplici lacul pastelat din set: bej, roz sau nude. Un singur strat este suficient, caci mai multe ar putea estompa varful alb. Lasa lacul sa se usuce, fara sa agiti mainile prin aer.

6. Aplica lacul protector (2 minute)

Ultima etapa este lacul incolor care vine sa le protejeze pe cele aplicate anterior, dar si sa dea stralucire unghiei. Aplica-l intrun singur strat.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *