Guban No. 1 – colectia primavara-vara 2014

Guban No. 1 este cea mai recenta colectie de pantofi lansata pentru sezonul de primavara-vara 2014. Pantofii Guban inseamna experienta și profesionalism acumulate de-a lungul timpului, imbinate cu pasiunea pentru excelenta si un aer proaspat centrat pe inovare si feminitate romaneasca.

pantofi guban

Cu o infuzie de creativitate si deschidere catre clienti, Guban a reusit in ultimii ani sa recucereasca o parte din femeile indragostite de pantofi, dar si sa readuca zambetul pe fata celor nostalgice.

Noua colectie reuneste o varietate de modele rafinate si feminine, de la balerini la sandale cu barete, pantofi cu varf ascutit sau rotunjit, toc stiletto sau toc gros, cu aer retro. Materialele folosite – piele lacuită sau metalica, mixuri din material textil ori din piele stantata, fie imprimata cu motive grafice sau de tip animal print – variaza cromatic de la clasicul nude, la albastru metalic si de argintiu, pana la rosu intens sau galben.

balerini guban 2014

Pantofii Guban sunt produsi manual, in Romania, si fiecare pereche dureaza aproximativ 180 de minute, fiecare pantof trecand prin 40 de maini pana ajunge in cutie.

guban no. 1

sandale guban 2

sandale-guban-2014

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *